Shanghai fine-chemistry CO., Ltd 86-21-17617767348-1 jyzhang@api-chem.com
Oral Turinabol Muscle Growth Steroids 4 Chlorodehydromethyltestosterone

Προφορικά στεροειδή 4 αύξησης μυών Turinabol Chlorodehydromethyltestosterone

 • Υψηλό φως

  τεστοστερόνη enanthate που

  ,

  Κιτρικό άλας Clomiphene Clomid

 • Καθαρότητας
  99%
 • CAS
  2446-23-3
 • Όνομα Προϊόντος
  4-Chlorodehydromethyltestosterone
 • Χρώμα
  Λευκό
 • Λειώνοντας σειρά
  145-147℃
 • απώλεια στην ξήρανση
  0.5%max
 • Τόπος καταγωγής
  Κίνα
 • Μάρκα
  RUN
 • Πιστοποίηση
  ISO9001
 • Αριθμό μοντέλου
  Τρέξιμο-AH
 • Ποσότητα παραγγελίας min
  10g
 • Τιμή
  inquiry
 • Συσκευασία λεπτομέρειες
  10g 50g 100g 500g 1kg
 • Χρόνος παράδοσης
  3-7 ημέρες
 • Όροι πληρωμής
  T/T, MoneyGram, BTCcoin
 • Δυνατότητα προσφοράς
  1kg --100kg

Προφορικά στεροειδή 4 αύξησης μυών Turinabol Chlorodehydromethyltestosterone

Προφορικές αναβολικές ακατέργαστες σκόνες Turinabol 4-Chlorodehydromethyltestosterone CAS 2446-23-3 ορμονών αντι οιστρογόνου κέρδους μυών

 

Λεπτομέρειες

 

Όνομα προϊόντων Προφορικό Turinabol
Άλλο όνομα 4-Chlorodehydromethyltestosterone turinabol-προφορικός
Αριθμός καταλόγων CAS 2446-23-3
Μοριακός τύπος C20H27ClO2
Μοριακό βάρος 334.88
Μοριακή δομή Νομικά αρσενικά προφορικά αναβολικά στεροειδή 4-Chlorodehydromethyltestosterone αυξήσεων
Δοκιμή 99%

 

Περιγραφή

 

Το Turinabol αναπτύχθηκε στη δεκαετία του '60 όταν έψαχνε Ανατολικογερμανός μια άκρη για τους ολυμπιακούς και ανταγωνιστικούς αθλητές τους. _αυτός είμαι αυτήν την περίοδο μόνο αποκτήσιμος μέσω υπόγειος εργαστήριο. Αυτό είναι ένα πιό αργό να ενεργήσει στεροειδές. Κατά χρησιμοποίηση Turinabol, μαζικές την αυξήσεις βάρους, δύναμης και μυών δεν θα είναι υπερβολικά δραματικές _εντούτοις, αυτός θα είμαι καλός ποιότητα. Το Turinabol επίσης δεν δημιουργεί χαρακτηριστικά τον κίνδυνο για τις estrogenic παρενέργειες, έτσι υπάρχει περιορισμένος διατήρηση ή κίνδυνος νερού για το gynecomastia. Ο χρήστης μπορεί να λάβει ένα σκληρό βλέμμα στους μυς τους λόγω της περιορισμένης διατήρησης νερού.

_αυτός είμαι 17 άλφα αλκυλοποιώ που σημαίνω αυτός μπορώ είμαι τοξικός ο συκώτι. Το Turinabol μπορεί επίσης να χαμηλώσει τη να σβολιάσει δυνατότητα ότι του αίματος. Εάν θέλετε πραγματικά να ωθήσετε τα φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης σας, και να λάβετε όλα τα οφέλη που έρχονται με την δηλ. η μεγαλύτερη μάζα μυών και η δύναμη, βελτιωμένη αντοχή, ενίσχυσαν την αποκατάσταση κ.λπ. Είναι το σημαντικότερο προϊόν που θα χρησιμοποιήσετε πάντα!
Οι αρνητικές παρενέργειες είναι σπάνιες αλλά μπορούν να εμφανιστούν από τους κύκλους που είναι πάρα πολύ μακροχρόνιοι ή υψηλοί στη δόση. Ο αποκλεισμός της φυσικής παραγωγής τεστοστερόνης κάποιου και οι ορχικοί όγκοι (εξαιρετικά σπάνιοι) είναι και οι δύο παρενέργειες τέτοιων ακραίων κύκλων.

Σημειώσεις χρηστών: Πρόσφατα, προφορικός-Turinabol έχει βρεί τον τρόπο του πίσω στα χέρια των αθλητών σε όλο τον κόσμο. Είναι το «νέο» προκλητικό φάρμακο που είναι πραγματικά πολύ παλαιό. _αυτός είμαι ο ανατολικογερμανικός μυστικός όπλο όταν τους αθλητισμός ναρκώνω πρόγραμμα είμαι αυτός είμαι ύψος. ο-τ, ή τ -τ-bol όπως αυτός είμαι μερικές φορές καλώ, είμαι ένας πολύ συμπαθητικός δύναμη και μάζα φάρμακο, και δεδομένου ότι αυτός μπορώ όχι μετα:τρέπω οιστρογόνο, μπορώ ακόμα και είμαι χρησιμοποιώ ένας τέμνων διατροφή. _για το λόγο αυτό, αυτός παίρνω μου «πιό πολύ ευπροσάρμοστος προφορικός» βραβείο. Οι περισσότεροι χρήστες κάνουν αρκετά καλά με τις δόσεις μεταξύ 40 και 60 χιλιοστογράμμων ανά ημέρα, που λαμβάνεται στις διαιρεμένες δόσεις.

 

Εφαρμογές

 

Υπήρξε μια περίπτωση αναφερθείσα όπου ένα αρσενικό δοκίμασε τις αρνητικές παρενέργειες από 5 έτη χρησιμοποίησης προφορικού Turinabol σε μια υψηλή δόση. _αυτός είμαι βρίσκω να είμαι αποτελεσματικός εξαιρετικά υψηλός δόση από εκείνος κοιτάζω να κερδίζω δύναμη και μάζα, όμως αθλητής κοιτάζω να λαμβάνω κέρδος περισσότερο γρήγορα και περισσότερο proficiently τους παιχνίδι είμαι πολύ επιτυχής με χαμηλός δόση προφορικός Turinabol.

 

Τα ολυμπιακά αρσενικά πυροβολισμός-Putters επιπέδων ήταν σε θέση να προσθέσουν ότι 2.54m στον πυροβολισμό τους ρίχνουν, 1012m στο Discus τους ρίχνουν, και 610m στο σφυρί τους ρίχνουν με σε τέσσερα έτη κατάρτισης. Οι θηλυκοί αθλητές κέρδισαν ακόμα περισσότερους. Ένας θηλυκός αθλητής την βελτίωσε ρίχνει από κάτω από 18m σε πάνω από 20m.


Οι γυναίκες δοκίμασαν τις αυξανόμενες και αυστηρότερες και μερικές φορές ανυπόφορες παρενέργειες από τους αρσενικούς χρήστες. Αν και, μερικές φορές οι γυναίκες έπαιρναν τις δόσεις που ξεπέρασαν των ανδρών από σχεδόν διπλό.

 

Προδιαγραφή

 

Προφορικά στεροειδή 4 αύξησης μυών Turinabol Chlorodehydromethyltestosterone 1

 

HNMR:

 

Προφορικά στεροειδή 4 αύξησης μυών Turinabol Chlorodehydromethyltestosterone 2