Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shanghai fine-chemistry CO., Ltd 86-21-17617767348-1 jyzhang@api-chem.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Shanghai fine-chemistry CO., Ltd Εταιρικό Προφίλ

 • Κίνα Shanghai fine-chemistry CO., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Shanghai fine-chemistry CO., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Shanghai fine-chemistry CO., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Shanghai fine-chemistry CO., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Shanghai fine-chemistry CO., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Shanghai fine-chemistry CO., Ltd
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Άλλα

 • Κύρια Αγορά

  Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  Rund

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  20~30

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2013

 • Εξαγωγή pc

  50% - 60%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-21-17617767348-1

Εισαγωγή

Η Co. λεπτός-χημείας της Σαγκάη, ΕΠΕ είναι μια οδήγηση steriods, πεπτίδια, μεταφέροντας επιχείρηση υπηρεσιών Ε&Α biopharmaceutical, και προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης. Σαν καινοτομία-οδηγημένη και πελάτης-στραμμένη επιχείρηση, παρέχουμε ένα ευρύ και ενσωματωμένο χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών σε όλη τη διαδικασία Ε&Α φαρμάκων. Οι υπηρεσίες μας έχουν ως σκοπό να βοηθήσουν τους παγκόσμιους πελάτες μας να κοντύνουν το χρόνο ανακαλύψεων και ανάπτυξης και να χαμηλώσουν το κόστος της Ε&Α φαρμάκων και ιατρικών συσκευών μέσω των οικονομικώς αποδοτικών και αποδοτικών λύσεων μεταφοράς.

Με βάση το εξιδεικευμένο τεχνικό και τις άριστες ερευνητικές εγκαταστάσεις μας, καθιερώνουμε επιτυχώς τις εγκαταστάσεις, προηγμένη πλατφόρμα τεχνολογίας υπηρεσιών Ε&Α. Θα επιτύχουμε την ολική ανάπτυξη βαρελακιών στον τομέα της χημικής σύνθεσης, ιατρική χημεία, βιολογικός, οδηγώντας steriods, πεπτίδια, HGH, HCG και ούτω καθεξής.

 

Η Co. λεπτός-χημείας της Σαγκάη, ΕΠΕ έχει ενισχύσει περαιτέρω τις ενσωματωμένες υπηρεσίες με την έρευνα διαδικασίας, τις υπηρεσίες ανάπτυξης διαδικασίας, τις κατασκευαστικές υπηρεσίες API, τη βιολογία ανακαλύψεων, τη φαρμακολογία, τις υπηρεσίες διατύπωσης, τις κατασκευαστικές υπηρεσίες biologics, το αντίσωμα, τη βιολογικές κατασκευή ερευνητικών αντιδραστηρίων και τις υπηρεσίες πωλήσεων.

 

Η Co. λεπτός-χημείας της Σαγκάη, ΕΠΕ έχει μια επαγγελματική ομάδα με τα πλούσια δημιουργικά ταλέντα, κάθε μέρα θα υπάρξουν νέες τεχνολογίες και νέα προϊόντα. Η Co. λεπτός-χημείας της Σαγκάη, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2013, είναι μια υψηλή τεχνολογία και επαγγελματική επιχείρηση της Ε&Α, της παραγωγής, των πωλήσεων των φαρμακευτικών μεσαζόντων, του API και της τελειωμένης δόσης σύμφωνα με τα διεθνή προηγμένα πρότυπα. Η επιχείρηση είναι δεσμευμένη να παρέχει υψηλό - οι ποιοτικές χημικές ουσίες και τα βιολογικά προϊόντα στον κόσμο, καλά-βιώνονται στη χημική και βιολογική βιομηχανία. Η Co. λεπτός-χημείας της Σαγκάη, ΕΠΕ Co. βιοτεχνολογιών, ΕΠΕ έχει περισσότερα επιτεύγματα στις ανασυνδυαζόμενες πρωτεΐνες στη γενετική εφαρμοσμένη μηχανική, ανασυνδυαζόμενη τεχνολογία ενζυμικών προϊόντων από την επαγγελματική τεχνολογία γενετικής εφαρμοσμένης μηχανικής και ενζυμικής εφαρμοσμένης μηχανικής. Η Co. λεπτός-χημείας της Σαγκάη, ΕΠΕ Co. βιοτεχνολογιών, ΕΠΕ παρέχει τα προϊόντα της στις φαρμακοβιομηχανίες, το εργοστάσιο προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης, τα καλλυντικά, τα τρόφιμα και το εργοστάσιο αγροτικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο. Η Co. βιοτεχνολογιών λεπτός-χημείας της Σαγκάη, ΕΠΕ είναι δεσμευμένη στην παραγωγή και τις πωλήσεις των high-purity συστατικών, των τυποποιημένων ουσιών, των φαρμακευτικών μεσαζόντων, καθώς επίσης και των εξαιρετικά λεπτών υλικών. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις ποικιλίες των πρώτων υλών πολύ στη υψηλή ταχύτητα, που ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών στον κόσμο.

 

Η Co. λεπτός-χημείας της Σαγκάη, ΕΠΕ άνθρωποι, που εμμένει στο valuesof «βασισμένο στην τεχνολογία, που δημιουργεί το μέλλον» και που διατηρεί ένα επαγγελματικό, ύφος, αφιερώνεται στα steriods, τα πεπτίδια, τα biopharmaceutical, και προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, καθώς επίσης και τα νέα υλικά!

 

Ιστορία

Η Co. λεπτός-χημείας της Σαγκάη, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2013, είναι μια υψηλή τεχνολογία και επαγγελματική επιχείρηση της Ε&Α, της παραγωγής, των πωλήσεων των φαρμακευτικών μεσαζόντων, του API και της τελειωμένης δόσης σύμφωνα με τα διεθνή προηγμένα πρότυπα. Η επιχείρηση είναι δεσμευμένη να παρέχει υψηλό - οι ποιοτικές χημικές ουσίες και τα βιολογικά προϊόντα στον κόσμο, καλά-βιώνονται στη χημική και βιολογική βιομηχανία. η Co. βιοτεχνολογιών της 3M, ΕΠΕ έχει περισσότερα επιτεύγματα στις ανασυνδυαζόμενες πρωτεΐνες στη γενετική εφαρμοσμένη μηχανική, ανασυνδυαζόμενη τεχνολογία ενζυμικών προϊόντων από την επαγγελματική τεχνολογία γενετικής εφαρμοσμένης μηχανικής και ενζυμικής εφαρμοσμένης μηχανικής. η Co. βιοτεχνολογιών της 3M, ΕΠΕ παρέχει τα προϊόντα της στις φαρμακοβιομηχανίες, το εργοστάσιο προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης, τα καλλυντικά, τα τρόφιμα και το εργοστάσιο αγροτικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο.

 

Κίνα Shanghai fine-chemistry CO., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Φαρμακευτική ανακάλυψη

 

Co. λεπτός-χημείας της Σαγκάη, ΕΠΕ εστίαση στην ανακάλυψη του αποδοτικού φαρμάκου, για να παρέχουν έναν μεγάλο αριθμό νέων ενώσεων για την αρχική ανακάλυψη των καινοτόμων φαρμάκων. Η Co. λεπτός-χημείας της Σαγκάη, ΕΠΕ μπορεί να παρέχει στους πελάτες το βιολογικό σχέδιο φαρμάκων, την έρευνα, την ανάλυση, την παραγωγή και άλλες ενσωματωμένες υπηρεσίες. Οι φαρμακευτικές υπηρεσίες ανακαλύψεών μας μπορούν να ενσωματωθούν πλήρως για να καλύψουν μια εύκαμπτη και προσαρμοσμένη λύση τις συγκεκριμένες ανάγκες προγράμματος του πελάτη. Και μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε τους πελάτες να λύσουν τα συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζονται στη μελέτη.

 

Βιο-φαρμακευτικά είδη

 

Συνδυασμένη με τη διεπιστημονικές θεωρία και τη προηγμένη τεχνολογία, η Co. λεπτός-χημείας της Σαγκάη, ΕΠΕ υιοθετεί την επιστημονική και σύγχρονη μέθοδο για να μελετήσει και να εκμεταλλευτεί τα biopharmaceuticals. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία γονιδίων, αναπαράγουμε τα βιολογικά θεραπευτικά πρωτεϊνικά προϊόντα που ταιριάζουν την κλινική εφαρμογή για τον πελάτη, η οποία βελτιώνει πολύ την αποδοτικότητα της βιοϊατρικής έρευνας, κονταίνει το χρόνο ανάπτυξης φαρμάκων και τη διαδικασία, καθώς επίσης και κερδίζει κόστος για τους πελάτες.

 

Βιολογικά αντιδραστήρια

 

Χρησιμοποιούμε επίσης την πλατφόρμα προηγμένης τεχνολογίας, βιο-φαρμακευτικά προϊόντα αποσπασμάτων με την υψηλότερη δραστηριότητα από τα φυσικά υλικά. Με τη χρησιμοποίηση της πρωτεϊνικής τεχνολογίας, κάνουμε τον τεχνολογικό μετασχηματισμό της συγκεκριμένης πρωτεϊνικής διαμόρφωσης για να λάβουμε τα αναγκαία κλινικά βιολογικά αντιδραστήρια. Παραδείγματος χάριν, χρησιμοποιούμε τη νανο τεχνολογία διήθησης μεμβρανών για να αφαιρέσουμε τις επιβλαβείς ουσίες στο ζωικό πλακούντα εντελώς, και έπειτα, από την εξαγωγή και τον καθαρισμό βάθους, οι polypeptide ουσίες και οι αποτελεσματικές θρεπτικές ουσίες, κατόπιν, μετά από καθαρισμένος, το μικρό μοριακό βάρος, δομική σταθερότητα, χωρίς ακαθαρσίες, εύκολα απορροφημένη, υψηλή δραστηριότητα, τα ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα πεπτιδίων λαμβάνονται. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να είναι αποτελεσματικά στη βελτίωση των φυσιολογικών συμπτωμάτων της γήρανσης, της ενεργοποίησης των κοιμισμένων κυττάρων, της ανακύκλωσης των νέων κυττάρων, και της σημαντικά ενισχυμένης αντίστασης στην ασθένεια.

 

Ανάλυση και χωρισμός

 

Η Co. λεπτός-χημείας της Σαγκάη, ΕΠΕ υιοθετεί την επιστημονική και σύγχρονη μέθοδο για να μελετήσει και να εκμεταλλευτεί τα biopharmaceuticals παρέχει τους πελάτες η ανάλυση και ο χωρισμός των ενεργών συστατικών και υπηρεσία ακαθαρσιών, με τη χρησιμοποίηση της ποικιλίας των μέσων (συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας χωρισμού διαχωρισμού των μεταλλικών ενώσεων, των Preparative τεχνικών χωρισμού χρωματογραφίας, της macroporous τεχνολογίας χωρισμού ρητίνης, της τεχνολογίας χωρισμού ιονικής ανταλλαγής, της τεχνολογίας χωρισμού μεμβρανών), σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, χωρίζουμε τα ενεργά συστατικά από τα χημικά συνθετικά φάρμακα, τη βιοιατρική, τη βοτανικούς ιατρική ή τους μεσάζοντες φαρμάκων.

 

Φυσική υγειονομική περίθαλψη

 

Η Co. λεπτός-χημείας της Σαγκάη, ΕΠΕ υιοθετεί την επιστημονική και σύγχρονη μέθοδο για να μελετήσει και να εκμεταλλευτεί τα biopharmaceuticals παρέχει στους πελάτες την εξαγωγή των φυσικών προϊόντων υγείας, της μελέτης, και των υπηρεσιών ανάλυσης, καθώς επίσης και των ερευνητικών υπηρεσιών διατύπωσης. Παρέχουμε επίσης τις δίπλα δίπλα υπηρεσίες ολοκλήρωσης από την Ε&Α διαδικασίας στην παραγωγή κλίμακας, για να υποστηρίξουμε τους πελάτες για να βάλουμε τα προϊόντα υψηλών σημείων στην αγορά γρήγορα.

 

Υπηρεσία τυποποιημένων δειγμάτων

 

Είμαστε δεσμευμένοι στην ανάπτυξη των τυποποιημένων δειγμάτων που απαιτείται σε κλινικό και την έρευνα, παρέχουμε τον καθαρισμό δειγμάτων, την ανάλυση, και την υπηρεσία προσδιορισμού από το χιλιοστόγραμμο στο χιλιόγραμμο. Βοηθάμε τον πελάτη για να βρούμε τα ενεργές συστατικά και τη μέθοδο χωρισμού που απαιτείται στην έρευνα, ώστε να κερδηθούν χρόνος και οικονομικές δαπάνες της έρευνας για τους πελάτες.

 

Ανάπτυξη διαδικασίας

 

Η Co. λεπτός-χημείας της Σαγκάη, ΕΠΕ υιοθετεί την επιστημονική και σύγχρονη μέθοδο για να μελετήσει και να εκμεταλλευτεί τα biopharmaceuticals, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών, τη συνδυασμένη ικανότητα παραγωγής και τα χαρακτηριστικά προϊόντων, αναπτύσσουν τη νέες διαδικασία παραγωγής και την εισαγωγή της νέας τεχνολογίας για την επιχείρηση, για να μειώσουν τις δαπάνες και να βελτιώσουν την αποδοτικότητα παραγωγής. Η υπηρεσία μας συμπεριλαμβανομένης της συνεχών διαδικασίας και του εξοπλισμού βελτίωσης, τα επιλύοντας τεχνικά ζητήματα αφορούσε τη διαδικασία παραγωγής καθώς επίσης και την επίδειξη και βοηθά τις επιχειρήσεις για να ολοκληρώσει την κατάρτιση των technicists.

 

Προκλινική έρευνα

 

Παρέχουμε επίσης στους πελάτες τις προκλινικές υπηρεσίες: (1) έρευνα λογοτεχνίας, συμπερίληψη. όνομα φαρμάκων και η αρχή για την έκθεση φαρμάκων καθώς επίσης και προγράμματος. (2) φαρμακευτική έρευνα: Έρευνα διαδικασίας API, φαρμακευτικές διατυπώσεις και έρευνα διαδικασίας, τα στοιχεία της δοκιμής χημικών δομών ή συστατικών, της ποιοτικής δοκιμής φαρμάκων, της περιγραφής προτύπων φαρμάκων σύνταξη και, της επιθεώρησης δειγμάτων, της δοκιμής σταθερότητας, των υλικών συσκευασίας και της δοκιμής εμπορευματοκιβωτίων. (3) μελέτες φαρμακολογίας και τοξικολογίας: συμπεριλαμβανομένης της pharmacodynamic μελέτης, η οξεία δοκιμή τοξικότητας, μακροπρόθεσμη τοξικότητα, δοκιμή αλλεργίας και ούτω καθεξής.

 

 

 

 

 

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας

 

Αποστολή: Η παροχή των υγειονομικών υπηρεσιών, και βελτίωσης της ανθρώπινης ζωής
Στόχοι ομάδας: ο βιομηχανικός ηγέτης
Ομαδικό πνεύμα: ειδικότητα, ακεραιότητα, πάθος και επιθετικότητα
Έννοια ομάδας: Να συνεχίσει και ατέρμονος

 

Ομάδα Ε&Α

 

Έχουμε μια άριστη ομάδα Ε&Α, όλα τα μέλη έχουν έναν πανεπιστημιακό τίτλο ή ανωτέρω, μερικά που ασχολούνται με την έρευνα για πολλά χρόνια, έχουν έναν πλούτο της εμπειρίας στην Ε&Α. Συνεργαζόμαστε επίσης με πολλά ιδρύματα και πανεπιστήμια σε διάφορα προγράμματα, μπορούν να παρέχουν σε μας την υψηλότερη ποιοτική τεχνική υποστήριξη στο σχέδιο διαδρομών.

 

Ομάδα ποιοτικού Tnspection

 

Θα εξετάσουμε την ποιότητα κάθε batch νέων προϊόντων, για να παρέχουμε στους πελάτες τα στοιχεία HNMR, C13NMR, HPLC, GCMS, COA και ούτω καθεξής, ώστε να εξασφαλιστεί ότι κάθε batch προϊόντος στον πελάτη είναι ποιοτικά προϊόντα.

 
Επιχειρησιακή ομάδα
 
Η Co. λεπτός-χημείας της Σαγκάη, ΕΠΕ έχει μια ικανή επιχειρησιακή ομάδα, τα περισσότερα από τα μέλη κλειδί έχουν πολλά έτη ικανότητας ανάπτυξης αγοράς, έχουν έναν πλούτο της εμπειρίας και των andabundant πόρων πελατών στον τομέα των βιο-φαρμακευτικών ειδών, των προϊόντων API και υγειονομικής περίθαλψης.